Dalmose Auto

Rudeudskiftning eller stenslagsreparation

Har du været så uheldig af få ødelagt din forrude eller har du fået et stenslag i din forrude, så lad Dalmose Auto tage sig af skaden.
Vores specialuddannede samarbejdspartner udfører din reparation eller udskiftning, og vi udskifter alle typer af forruder, bagruder, sideruder, samt reparation af stenslag.

Rudeudskiftning eller stenslagsreparation

Vi tilbyder at udskifte din forrude på vores værksted i Dalmose, på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv. Uanset hvor din bil er parkeret på Sjælland eller øerne, så kommer vi ud til dig.

Efter ruden er udskiftes, skal du typisk vente en time, før du igen må køre.

Dalmose Autos samarbejdspartner garanterer, at montering altid er korrekt udført og monteret i henhold til fabrikanternes kvalitetskrav og specifikationer, og så gives der også LIVS GARANTI på selve montering af forruden, samt garanti for fejlfri autoglas.

Stenslag

Har du fået et stenslag i forruden, er det yderst vigtigt, at du får stenslaget i bilruden lukket af med det samme, således der ikke trænger fugt og snavs ned i selve stenslaget, da det vil forringe chancen for en god reparation.

Derfor bør du hurtigst muligt efter at stenslaget i bilruden er sket, sætte et stenslags-klistermærke over, som du kan hente hos Dalmose Auto. Er stenslaget i forruden allerede blevet fugtigt, bør du vente til der har været en eller to dage med tørt vejr, alternativt kan du tørre stenslaget ved at køre 20-30 km i tørt vejr.

Priser

Stenslag

Mange forsikringsselskaber dækker stenslagsreparationer uden selvrisiko. Bliver stenslaget ikke repareret, bliver udgiften for både forsikringsselskabet som forsikringstager meget højere, og tit har forsikringstageren også en selvrisiko. Økonomisk set, kan det altid svare sig for dig at få repareret et stenslag.

Vi laver en stenslagsreparation for kr. 450,- inkl. moms.

Ruder

Vi er yderst konkurrencedygtige på bilglas. Bilruder er meget individuelle og stort set hvert bilmærke, årgang og model er forskellige. For at give dig en korrekt pris på din forrude, og yde dig den bedste service, er det vigtigt, at du oplyser bilmærke og nummerplade.

Har din bil en forrude sensorer?

Bilglas er meget individuelle og stort set hvert bilmærke, årgang og model er forskellige, og det er meget individuelt, hvad en bil forrude er monteret med, og den kan være monteret med en:

Elvarme – Kamera – Solbælte – Bakspejl (fastmonteret på ruden) – Skiltegenkendelse – Adaptiv fartpilot – Automatisk Nødbremse

Forrudens sensorer kan gøre den nye forrude lidt dyre, men vi finder helt sikkert en løsning, der passer dig økonomisk.

Finansiering af din rudeudskiftning

Har din forsikring ikke en glasdækning, så har vi mulighed for at tilbyde dig en rentefri finansiering, hvor du kan vælge 6 eller 12 månedlige afdrag.

Ønsker du at modtage et tilbud?

Hvis du gerne vil have et tilbud på en udskiftning af din forrude eller andre ruder, så skal du sende os en mail til info@dalmoseauto.dk
med følgende oplysninger:

  • Bilmærke og årgang
  • Registreringsnummer
  • Navn
  • E-mail
  • Telefonnummer
… og så udarbejder vi et tilbud til dig, som vi sender til dig på mail.

Facebook

Luk menu