Dalmose Auto

Forsikringsskader

VI HJÆLPER, NÅR SKADEN ER SKET

Uanset hvilket forsikringsselskab du har, er der frit værkstedsvalg, når skaden er sket. Har du en forsikringsskade, så kan du trygt aflevere din bil hos os. Vi hjælper dig med skadesanmeldelsen og reparerer bilen efter alle forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Og du får selvfølgelig 3 års garanti på alle reparationer.

HAR DU FÅET EN SKADE PÅ DIN BIL
Hos Dalmose Auto hjælper vi gerne, hvis uheldet er ude. Vi kender rutinerne og hjælper med alt det praktiske, så du slipper lettest muligt. Er skaden sket, skal du blot kontakte os, så hjælper vi dig med udfyldelse af skadesanmeldelse og taksering af skade samt indberetning til dit forsikringsselskab.

Vi hjælper med: 

ü  Forsikringspapirer –  ü  Taksering  – ü  Opretning – ü  Reparation – ü  Lakering – og resten.

Vigtigt
Har du netop været 
indblandet i en ulykke, er det godt at få alle de oplysninger, du skal bruge til senere i forbindelse med indberetning af skaden til dit forsikringsselskab. Tag altid et billede af skaderne med din mobil, lige efter uheldet. Husk også at skrive vidnernes og modpartens navne og telefonnumre ned.

Skadesblanket

Vi lavet en skadesblanket som du kan benytte, og som du kan have liggende i bilen hvis du skulle komme ud for et uheld, som du kan downloade her > Skadesblanket

Facebook

Luk menu