Dalmose Auto

Dit lokale autoværksted

Dalmose Auto er dit lokale autoværksted som er beliggende i Dalmose – med Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Ringsted og Næstved som opland. Dalmose Auto er drevet af Niels Christensen, og som sammenlagt har mere end 25 års erfaring som mekaniker og som selvstændig.

Dalmose Auto er en del af de fri og selvstændige autoværksteder, og vi er tilknyttet Teknicar ®, således at vi kan trække på Teknicars høje tekniske viden, sidste nye tekniske udstyr, og med løbende efteruddannelse.

Vores kunder oplever at spare op til 50% på værkstedsregningen, og dette selvom arbejdets udførsel er fuldt ud på samme niveau og kvalitet som på mærkeværkstederne – og vi giver endda 3 års garanti på nye reservedele.

Vi varetager alle former reparationer, vedligeholdelse og service på alle bilmærker – med eller uden fabriksgaranti, og Dalmose Auto er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af bedste kvalitet.

Facebook

Vigtigt at vide om serviceeftersyn

Mærke- eller frit værksted?
Om du vælger mærkeværksted eller et frit værksted, når bilen skal til service, er op til dig selv. Mekanikeren på begge værksteder besidder de samme kompetencer, når det gælder uddannelse.

Vælger du det frie værksted som Dalmose Auto, vil du spare penge på både timeløn og reservedele, og med 3 års garanti på reservedelene.

” Uanset om du vælger serviceeftersyn på mærkeværkstedet eller det frie værksted, er du stadig omfattet af fabriksgarantien på din bil.”

Serviceeftersyn

Når vi udfører et serviceeftersyn, tjekker vi alle dele ned til mindste detalje inden for den aftalte Servicepakke. Derfor opdager vi også de fleste skader eller fejl, inden de bliver så alvorlige, at de udgør en sikkerhedsrisiko.

Alle vores serviceeftersyn foretages altid efter bilfabrikantens forskrifter.

Læs mere her >

Din sikkerhed ved reparation, og køb af reservedele

3 års garanti

Der ydes 36 måneders garanti på materiale- og produktionsfejl på autoreservedele og arbejde, som opstår og anmeldes i garantiperioden,’

Ved udbedring af mangler under garantien ydes 24 måneders reklamationsret på udskiftede dele, dog minimum 36 måneders garanti fra det oprindelige anskaffelsestidspunkt.

Læs mere her >

Luk menu